20 YEARS OF MUSIC ARTWORK - Error! Design

Del 7 JULIOL al 4 DESEMBRE

19:00h - 20:00h
Sala Josep Uclés
Gratuït

Exposicions
Tots els públics

L’exposició interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné es presenta a la sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme de Badalona aquest dijous 7 de juliol i es podrà visitar fins al 4 de desembre. La mostra és un recull interactiu de la seva feina d’il·lustració de cartells per a grups musicals de la màxima projecció internacional.

Xavier Forné, que va estudiar a l’Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, va celebrar la seva trajectòria de més de 20 anys il·lustrant cartells de concerts amb la publicació del llibre recopilatori Error! Design: 20 Years of Music Artwork. L’exposició que arriba ara a Badalona mostra una petita selecció de la seva feina amb cartells per a grups musicals que van des del pop l l’indie, fins al rock i el metall més pesant amb noms com Love of Lesbian; Berri Txarrak; Joan Colomo; Anímic; Ferran Palau; Van Morrisson; Metalllica; Mastodon; The Black Keys; Alabama Shakes; Wilco; Wolfmother; Mogwai; Depeche Mode; Foo Fighters i Guns ‘n’ Roses, entre d’altres. Les seves influències estan marcades per la natura, els animals, l‘ocultisme, la geometria sagrada o el surrealisme. Molts d’aquests cartells són serigrafiats en una quantitat molt limitada i s’esgoten ràpidament.

Les persones que visitin l’exposició podran accedir a una experiència més immersiva si es descarreguen l’aplicació mòbil Artivive que permet, aplicant la realitat augmentada, i només apuntant amb el telèfon cap a les obres, veure com aquestes cobren vida.

L'acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous 7 de juliol a les 19 hores. Comptarà amb l’assistència de Xavier Forné i la regidora de l’Àmbit de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara Carmona. A la terrassa del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) tindrà lloc un concert acústic de Daniel Felices, compositor, lletrista, productor, cantant i guitarrista que presentarà un tast de la seva trajectòria musical amb flamenc i folklore.

 

CONFERÈNCIA 'ART I MÚSICA'
19 de novembre a les 12 h

Xavi Forné ens explicarà tot el procés que desenvolupa cada cop que encara un projecte gràfic.
Activitat englobada englobada en el cicle CatÀrtica (Setmana de l'Art 2022).