Casa del Pare Noel - NADAL 2023

Del 16 DESEMBRE al 23 DESEMBRE

17:00h - 21:00h
NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador
Gratuït

Altres Activitats
Famílies

CASA DEL PARE NOEL

Del 16 al 23 de desembre ⁎ de 17 a 21 h 

Tots sabem que el Pare Noel viu molt lluny, a les remotes terres de Lapònia, molt a prop del Cercle Polar Àrtic, però com que cada any ha de viatjar per tot el món repartint regals, té distribuïdes arreu del planeta residències on s'allotja i des d'on continua treballant perquè tots els regals i la màgia arribin a temps.

Ara el Pare Noel ha decidit instal·lar-se uns dies a la Nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador de Badalona, un espai que li ha estat cedit perquè pugui obrir la seva maleta i establir-se en aquesta residència temporal on preparà tots els elements necessaris per a l'esperada nit de Nadal. Els més petits podran descobrir les estances del Pare Noel i gaudir de moments màgics.

Per Nadal, a Badalona tot és possible!

Podràs reservar aquí les teves entrades gratuïtes en el següent horari:

- El 4 de desembre, a partir de les 9 h fins a completar aforament.

- El 4 de desembre, a partir de les 16 h fins a completar aforament.

- L'11 de desembre, a partir de les 9 h fins a completar aforament.

- L'11 de desembre, a partir de les 16 h fins a completar aforament.

Un cop hagueu fet la vostra reserva, les vostres entrades les trabareu a l'apartat 'Entrades' dins la sessió oberta amb l'usuari i contrassenya amb que us hagueu registrat per agafar les entrades en aquesta web o aplicació mòbil.

ATENCIÓ: sessió amigable amb reducció d’estímuls de so i llum, sense aglomeracions i amb interpretació en llengua de signes, a la franja horària del 19 de desembre, a les 17 h, i el 20 de desembre, a les 17h. No agafeu entrades per aquestes dues sessions si no ho necessiteu perquè estiguin disponibles per aquells que si ho necessiten.

Telèfon d'informació: 681 341 645 (dies laborables, de 9 a 14 h).