Casa del Pare Noel - NADAL 2023

Del 16 DESEMBRE al 23 DESEMBRE

17:00h - 21:00h
NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador
Gratuït
Exhaurides

Altres Activitats
Famílies

CASA DEL PARE NOEL

Del 16 al 23 de desembre ⁎ de 17 a 21 h 

Tots sabem que el Pare Noel viu molt lluny, a les remotes terres de Lapònia, molt a prop del Cercle Polar Àrtic, però com que cada any ha de viatjar per tot el món repartint regals, té distribuïdes arreu del planeta residències on s'allotja i des d'on continua treballant perquè tots els regals i la màgia arribin a temps.

Ara el Pare Noel ha decidit instal·lar-se uns dies a la Nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador de Badalona, un espai que li ha estat cedit perquè pugui obrir la seva maleta i establir-se en aquesta residència temporal on preparà tots els elements necessaris per a l'esperada nit de Nadal. Els més petits podran descobrir les estances del Pare Noel i gaudir de moments màgics.

Per Nadal, a Badalona tot és possible!

Podràs reservar aquí les teves entrades gratuïtes en el següent horari:

- El 4 de desembre, a partir de les 9 h fins a completar aforament.

- El 4 de desembre, a partir de les 16 h fins a completar aforament.

- L'11 de desembre, a partir de les 9 h fins a completar aforament.

- L'11 de desembre, a partir de les 16 h fins a completar aforament.

Un cop hagueu fet la vostra reserva, les vostres entrades les trabareu a l'apartat 'Entrades' dins la sessió oberta amb l'usuari i contrassenya amb que us hagueu registrat per agafar les entrades en aquesta web o aplicació mòbil.

ATENCIÓ: sessió amigable amb reducció d’estímuls de so i llum, sense aglomeracions i amb interpretació en llengua de signes, a la franja horària del 19 de desembre, a les 17 h (cal que agafeu les entrades de la franja 16.40 h), i el 20 de desembre, a les 17h (cal que agafeu les entrades de la franja 16.40 h). No agafeu entrades per aquestes dues sessions si no ho necessiteu perquè estiguin disponibles per aquells que si ho necessiten.

La Casa del Pare Noel s'adhereix a la campanya Cap infant sense joguina, i per això es reserven unes franges horàries per a què els infants que més ho necessiten de la nostra ciutat puguin accedir i gaudir de la Casa del Pare Noel.

Telèfon d'informació: 681 341 645 (dies laborables, de 9 a 14 h).