D-Construction / Gargots - Dansa Metropolitana

9 MARÇ

12:00h - 13:00h
NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador
Gratuït

Dansa
Tots els públics

Arriba la Dansa metropolitana al Centre Cultural l'Escorxador, amb dues actuacions
 
D-Construction / Cie. Dyptik

Sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment mitjançant el moviment. Al mig d’un pati, una bastida metàl·lica els engabia, els protegeix i els allibera al mateix temps. Fusionant-se en un sol grup, creen una entitat més forta; trencant-se, afirmen la seva singularitat...

D-Construction connecta, inspira i destrueix per crear alguna cosa nova. Amb un ritme potent, enèrgic, i un toc oriental, aquesta creació de Souhail Marchiche i Mehdi Meghari, la parella fundadora de Cie. Dyptik, explora temes com la identitat i, molt especialment, la revolta. Dyptik desenvolupa igualment projectes comunitaris i, des del 2014, el festival de dansa Hip-Hop TRAX.

Gargots / Adrián Vega

Dansa i música electrònica són la matèria primera per a una peça de dansa performativa que utilitza la tecnologia i que genera amb ella un metallenguatge a partir del moviment. El resultat són un seguit de metàfores visuals que neixen a partir del caràcter abstracte dels gargots i que aconsegueixen generar espais sonors digitals mitjançant la dansa. Una mostra de post hip-hop que barreja els llenguatges de la dansa contemporània, del flamenc i de les danses urbanes, i que és capaç de crear espais a partir de danses en silenci.
Adrián Vega és un coreògraf graduat per l’Institut del Teatre i professor convidat del Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Artista post hip-hop, treballa des de la dansa i la sonoritat. Hibrida llenguatges coreogràfics diversos per tal de crear patrons d’improvisació i composició instantània.