Escultura, PARAULA I CANT - Exposició '50 anys. Camí. Escultures'

28 OCTUBRE

19:00h - 20:30h
Sala Josep Uclés
Gratuït
Exhaurides

Exposicions
Tots els públics

Escultura, PARAULA I CANT, lectura dels poemes del llibre 'TRETZE poetes + UN escultor', i actuació de Clara Fiol, poeta i integrant del grup Marala

Lectura de poemes del llibre 'TRETZE poetes + UN escultor' amb la veu de Clara Fiol, poeta i integrant del trio vocal Marala.  Segons explica Josep M. Camí: "aquest llibre, més o menys, ha sortit així: Abans de la pandèmia vaig demanar a tretze poetes que freqüentaven el tallerBDN que triessin una de les meves escultures i li dediquessin un poema. Aquí està la seva tria amb el seu poema". 

Activitat complementària de l'exposició '50 anys. Camí. Escultures'. Una exposició, a la Sala Josep Uclés i el Museu de Badalona, que vol repassar i celebrar el cinquantenari de la dedicació de Camí a l’escultura. En alguns casos, les obres de Camí es mostren acompanyades de poemes d’autors que han col·laborat habitualment amb l’artista: J.M. Calleja, Coloma Lleal, Inés Narváez i Màrius Sampere. A la Sala Josep Uclés s’hi podran veure obres i maquetes de totes les seves sèries de la seva obra pública, així com d’inèdita.

Cal inscripció prèvia.