Festes de Maig 2021. Festa del Dibuix en línia

Del 3 MAIG al 23 MAIG

00:00h
Activitats en línia
Gratuït

Festa
Tots els públics

REDIBUIXA BADALONA

Aquesta ciutat viu en contínua transformació urbana. Et volem convidar a dir com te la imagines. Creem un laboratori urbà, dibuixem diversos espais i com ens agradaria que fossin. Descarrega’t les imatges i torna a la xarxa les que decideixis dibuixar. Crearem un catàleg de les Badalones possibles.


Com pots participar?

REDIBUIXA BADALONA és una acció de caràcter obert a la participació lliure i voluntària que, sota la gestió de la FESTA DEL DIBUIX es desenvolupa durant el programa de FESTES DE MAIG 2021. 

Per participar podeu accedir a aquest conjunt d’imatges -fragments de la ciutat, que podrien ser a qualsevol lloc però que són Badalona- i modificar-les al vostre gust, intervenint-hi amb el dibuix, el color, el traçat, el collage, l’edició digital i la paraula... la selecció de les eines i els continguts és de cada artista.

De manera que la invitació del joc creatiu, inclou reformular la visió de l’entorn que, a vegades ignorat i sempre canviant, ens acompanya cada dia.

On ens durà aquesta participació és una incògnita. La intenció de la Festa és compartir* tots els resultats mentre es produeixen a les xarxes. I un cop finalitzada la participació, es generarà un arxiu per ser exposat o mostrat via la compartició de continguts.

Si  podeu, adjunteu-hi un nom o pseudònim i la vostra edat, són dades que ens ajudaran a arxivar les vostres aportacions.

Podeu compartir les imatges des d'Instagram etiquetant amb @festadeldibuix i el hashtag  #redibuixabadalona o bé enviar-les al correu de festadeldibuix@gmail.com (i nosaltres farem l’acció de difondre-les).

Agraïm la participació creativa sempre, però encara més avui car reprenem així els nostres vincles. 

* Al participar-hi, entenem que accepteu la difusió i manipulació de les imatges compartides.


Instagram: @festadeldibuix