GALA INTERNACIONAL DE MÀGIA

27 FEBRER

20:00h
Teatre Zorrilla
22,00

Altres Activitats
Tots els públics

XXI Memorial Li-Chang
Durada: 1 h 30 min.

Incansables, volem seguir estenent pel món l'interès de l’il·lusionisme i gaudir del talent de qui el practica, i per això aquest any tornarem a comptar amb un elenc de mags i magues de gran prestigi i reconeixement internacional.

Des d’Úbeda ens arribarà la màgia teatral de Rubén Vilagrand, format a l’Escola Màgica d’Ana Tamariz i Premi Nacional de Màgia. Amb el maletí ple de somnis i una magistral interpretació, presenta un espectacle únic i modern que combina mímica, màgia i comèdia en una atmosfera de fantasia i meravella.

De vegades el talent per la màgia ve de família. És el cas de Solange Kardinaly, tercera generació d'una família de mags portuguesos. Especialitzada en canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins del món de la màgia, ha recorregut el planeta amb un show espectacular que ha recollit una gran quantitat de guardons.

És possible agafar una bombolla de sabó amb la mà? Marco Zoppi & Rolanda vindran d’Itlàlia per desmostrar-nos que potser sí… Són uns dels pocs il·lusionistes al món que dominen aquest art desconegut i fascinant de les bombolles màgiques.

De Canàries vindrà Héctor Mancha per deixar-nos sense paraules amb una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme: la manipulació. Ens oferirà el número magistral amb el qual va aconseguir el màxim guardó que pot guanyar un mag: el gran premi mundial de màgia FISM 2015.

I també tindrem talent de casa nostra: el Mag Edgard ens portarà un espectacle on la teatralitat es barreja amb sorprenents i innovadores il·lusions que provoquen un fort impacte al públic. L’original posada en escena, amb un estil molt Tim Burton, el va fer guanyador del programa de màgia de TV1 Pura màgia i del 1r Premi Nacional de Màgia en la modalitat de grans il·lusions.