Hotel Saphir

11 ABRIL

00:00h - 23:59h
Orfeo Badaloní
Gratuït

Teatre
Tots els públics

Estem en plena crisi del covid-19 i el decadent Hotel Saphir es troba en una situació límit. Però quan un inspector de sanitat arriba a l’hotel , Renée, la seva directora, farà el que sigui per a impressionar-lo i aconseguir entrar en la llista dels hotels luxosos més segurs contra la covid-19.

El problema és que l’inspector no és qui ella pensa, i els pèssims treballadors de l’hotel i la peculiar clientela tampoc ho posaran fàcil. Entre intents de robatoris, una caixa forta plena de misteri, fetitxismes, tangos i molt gel hidro alcohòlic…Tornarà l’Hotel Saphir als seus anné dorée?

Hotel Saphir és una comèdia eixelebrada i plena d’equívocs, on vuit personatges, interpretats per quatre actors, se les emporten per a aconseguir allò que més volen. Siguin benvinguts a l’Hotel Saphir, on res del que brilla és or!

MALA IDEA és una companyia teatral de creació col·lectiva que neix al voltant d’un projecte final de quatre estudiants del Postgrau de Creació Teatral en El Timbal Centre de Formació i Creació Escènica (Barcelona).