Inauguració del Pessebre de la plaça de la Vila i la 23a Mostra de Pessebres

13 DESEMBRE

19:00h - 20:00h
Plaça de la Vila
Gratuït

Música
Tots els públics

Dilluns, 13 de desembre s'inaugura el Pessebre de la plaça de la Vila i la 23a Mostra de Pessebres a la sala El Refugi. L’acte inclou una cantada de nadales a càrrec del Conservatori Professional de Música de Badalona.

Pessebre de la plaça de la Vila

El dilluns, 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, a partir de les 19 hores, s'inaugurarà el tradicional Pessebre a la plaça de la Vila que es podrà veure fins el dia 6 de gener de 2022, de 8 a 23 hores. De nou aquest any ha estat realitzat pels Amics del Pessebre de Badalona, i és una recreació del municipi medieval del Baix Empordà de Monells.

Durant la inauguració hi haurà una cantada de nadales a càrrec del Cor Infantil, Cor Mixt i Quintet de Metalls del Conservatori Professional de Música de Badalona.

23a Mostra de Pessebres a la sala El Refugi

Tot seguit s’inaugurarà la 23a Mostra de Pessebres, a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila. L’exposició compta amb diversos diorames, creats i construïts per l’Associació Amics del Pessebre de Badalona, que il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges de Badalona i d’altres indrets de Catalunya i del món. L’exposició de diorames romandrà oberta fins al 5 de gener del 2022, de dilluns a divendres, de 17 a 20.30 hores. Dissabtes i festius, de 12 a 14 hores i de 17 a 20.30 h.