It’s a wonderful life. Taller de creació d’un fanzine per adolescents

24 OCTUBRE

12:00h - 13:30h
Sala Josep Uclés
Gratuït
Exhaurides

Tallers
Joves

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme acull, des del 30 de setembre fins al 28 de novembre, l’exposició It’s a wonderful life, del projecte fotogràfic Leafhopper integrat per Blanca Galindo i David Simon.

A la mostra es revisa, amb poètiques visuals a través de la fotografia i el vídeo, conceptes com l’addicció, la connexió emocional, l’individualisme o el consumisme i com poden tenir una vessant fosca o una “vida meravellosa”.

L'activitat taller de creació d'un fanzine per adolescents, s'ha programat com activitat complementària en el marc de l'exposició. La reserva d'entrades dels adolescents participants, d'11 a 16 anys, en el taller és obligatòria. Els familiars o acompanyants no necessiten adquirir entrada, podran accedir a l'espai expositiu on es realitzarà el taller.

Diumenge, 24 d'octubre, a les 12 hores

Taller per a adolescents. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un llibre amb grapes amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció.