It’s a wonderful life. Taller de creació d’un fanzine per públic familiar

21 NOVEMBRE

12:00h - 13:30h
Sala Josep Uclés
Gratuït
Exhaurides

Tallers
Famílies

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme acull, des del 30 de setembre fins al 28 de novembre, l’exposició It’s a wonderful life, del projecte fotogràfic Leafhopper integrat per Blanca Galindo i David Simon.

A la mostra es revisa, amb poètiques visuals a través de la fotografia i el vídeo, conceptes com l’addicció, la connexió emocional, l’individualisme o el consumisme i com poden tenir una vessant fosca o una “vida meravellosa”.

L'activitat del taller de creació d’un fanzine per públic familiar, s'ha programat com activitat complementària en el marc de l'exposició. La reserva d'entrades dels menors participants en el taller és obligatòria. Els familiars o acompanyants no necessiten adquirir entrada, podran accedir a l'espai expositiu on es realitzarà el taller.

Diumenge, 21 de novembre, a les 12 hores

Taller per a públic familiar. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un collage amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció.

AFORAMENT COMPLET