Korpo Dance Project

17 OCTUBRE

19:00h
Teatre Zorrilla
10,00

Dansa
Tots els públics

Kirill Radev
Durada: 1 h 25 min.

De la mà del ballarí, coreògraf i professor rus Kirill Radev neix KoRPo Dance Project, una companyia establerta a Badalona des del 2020 amb l’objectiu d’impulsar els joves talents nacionals. Ara se’ns presenta, per primer cop, al teatre Zorrilla de la ciutat.

L’espectacle d’aquesta jove companyia constarà de tres produccions inspirades en obres dels cèlebres Ballets Russos de Diaghliev:

  • Petrushka mostra el despertar de les emocions d’un dels personatges tradicionals més populars de Rússia, la marioneta de palla i serradura Petrushka, a través de la qual s’exploren els límits de la llibertat d’elecció i la capacitat que tenim per influir en el nostre propi destí.
  • Jeux és un poema a la dansa. Una combinació fascinant i trepidant entre el llenguatge plàstic coreogràfic de Radev i l’exclusiva llum musical de Glass. El resultat: un mosaic visual que s’assembla al d’una obra d’art pictòrica.
  • Anonymous pretén unir —i mostrar a través de l’espai, la forma i l’energia— la connexió profunda i palpable que hi ha entre la nostra part més espiritual i el moviment exterior del nostre cos. Una manera de sentir en tots els aspectes possibles, d’aïllar-nos de la nostra voràgine diària i avançar cap a un oasi de sentiments i emocions.