LATIR Festival

20 JULIOL

16:00h - 22:00h
Centre Cultural l'Escorxador
Gratuït

Música
Tots els públics

LATIR Festival

Més de 8 hores de programació musical per a celebrar les músiques llatinoamericanes i la visibilitat, circulació i difusió de la comunitat artística i cultural llatinoamericana. A més, també hi haurà mercat ambulant, foodtrucks, grafiti en viu i diverstes activitats culturals. 

Des del Perú arriben CHAPILLACS amb la seva gran cúmbia psicodèlica i en el seu tour 'Extinció per Europa'. 

Des de Colòmbia  tindrem a un dels grups revelació del folclor a Colòmbia, ENKELÉ, una banda de dones en lluita contra el masclisme i en peus de treball per les músiques tradicionals.

També estarà representada Argentina, amb una banda de Mendoza pionera de la cúmbia digital, FAAUNA en el seu 'Eurotour 2024'. També formarà part del festival el grup argentí SIN SODA, banda resident a Barcelona reconeguda per les seves poderoses versions.

Des de Xile i també residents a Barcelona, gaudirem com a convidada de la banda OXI, un projecte d'experimentació que viatja entre el rock, el soul, el folk i el rap.

Badalona també aporta el seu talent local amb ELS PISTOLERS DE LA PAZ, una un directe ple de rumba catalana i mescla llatina, no apta per a sedentaris.

Des de Colòmbia residents a Barcelona, la banda guanyadora per convocatòria oberta: LA REVOLUCIÓ GUAPACHOSA 

I finalment, 2 Dj’s sets tancaran el dia: des de Mèxic, SO SAN FRANCISCO Dj Set, i des de Colòmbia, LA KA.

Reserva d'entrades (gratuïtes)

Organitzen: Latir Festival i La Rotllana