LLEGIR ALS INFANTS DE 0 A 3 ANYS

Del 27 OCTUBRE al 15 DESEMBRE

17:30h - 19:00h
Espai Betúlia
Gratuït

Altres Activitats
Tots els públics

LLEGIR ALS INFANTS DE 0 A 3 ANYS

Acompanyament emocional a través de la lectura

La lectura és bàsica per al desenvolupament de les criatures i s’ha de fomentar des que són petits. És important estimular els Bebès i despertar el seu amor pels llibres. Aquest cicle d’activitats està pensat per a oferir eines a totes aquelles persones que han de fer de mediadores entre la literatura i els infants i compta amb psicopedagogs i altres professionals amb experiència. Abordarà el perquè explicar contes, com fer-ho i quines lectures triar.

Activitats que es realitzaran a l'Espai Betúlia, els divendres d'octubre, novembre i desembre, a les 17.30 h.

Programa 'Llegir als Infants de 0 a 3 anys'  

Divendres 27 d'octubre, a les 17.30 h. A càrrec de Diana Comes

La literatura amb l'infant des d'una mirada interdisciplinària Els límits i mites del llibre 'recepta', i quins són els criteris de qualitat en la literatura que oferim als nens i nenes.  

 

Divendres 3 de novembre, a les 17.30 hA càrrec de Diana Comes

Literatura a casa. Com? Per què? I quins llibres? Quina és la literatura de qualitat i com escollir-la? Noves estratègies per apropar els contes als infants, des del relat al joc.

 

Divendres 17 de novembre, a les 17.30 h. A càrrec de Diana Comes

Obrim la mirada als contes. Més enllà dels clàssics. Novetats editorials de qualitat perquè els infants gaudeixin de la lectura.  

 

Divendres 24 de novembre, a les 17.30 h. A càrrec de Núria Casas

Una cançó per a cada ocasióPresentació del llibre de la periodista Núria Casas, que conté una base musical i històrica per cantar les cançons de bressol catalanes d'ara i sempre.  

 

Divendres 15 de desembre, a les 17.30 h. A càrrec de Mireia Martínez Bailón

Gomets de colors. Minilabs, nacuts per llegir. Una proposta de lectura i joc, dues activitats essencials en la primera infància per conèixer el món i aprendre a través d'una experiència activa i vivencial, a través de la creació de petits racons. 

 

Vols inscriure't? Totes les activitats es faran a l'Espai Betúlia. L'aforament és limitat, es recomana fer reserva prèvia a través d'aquest formulari d'inscripció