Sopa de pedres

16 ABRIL

18:00h - 19:00h
Teatre Blas Infante
6,00

Altres Activitats
Tots els públics

Cia. Engruna Teatre
Durada: 50 min.

Sopa de pedres - familiarLa companyia Engruna Teatre ens porta un espectacle de titelles i amb música en directe que ensenya als més menuts el poder de la generositat, la cooperació i el treball en equip.

 

L’Alma és una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel, en lloc de volar-hi estels, un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut, on tothom té de tot però ningú no vol compartir res amb ella. Amb enginy, converteix unes pedres que ha trobat pel camí en una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina d’equip i dóna una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

 

Com les engrunes de pa que queden sobre les estovalles havent dinat, la companyia parteix d’allò petit, allò menys perceptible, i ho transforma en un relat únic ple de simbologia i contingut sobre les persones que han de fugir de casa seva i arriben a terres que no coneixen.

 

Activitat a la Biblioteca de Lloreda - dijous 13 d’abril a les 17.30 h - Més informació i inscripcions a badabiblios@gmail.com

 

PREMI Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada 2021