THE LETTER

3 MARÇ

19:00h
Teatre Margarida Xirgu
3,00

Altres Activitats
Tots els públics

Maia Lekow i Christopher King
Durada: 1h 22 min.

Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és ben dramàtica.

El jove Karisa emprèn un viatge de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia Margaret està en perill. A través de les converses amb els seus familiars, descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves tietes intenten protegir l’àvia, que ha d’aprendre a conviure amb el temor de ser assassinada dins de casa. A Kenya, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats a causa del colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional que demostra que és possible fer front a l’avarícia i en la qual el cos de la fràgil àvia amaga un poder femení indestructible.